Jahodovo-banánový crumble s kokosem

Ovocná vrstva:

  • 4 středně velké jahody
  • 1 malý banán
  • Šťáva z poloviny limetky
  • 3 lžíce medu

Pro Crumble:

Postup:

  • Jahody a banán nakrájejte na plátky a rozdělte do tří malých zapékacích misek. Zakápněte šťávou z limetky a přidejte do každé misky lžíci medu.
  • Pro crumble smíchejte máslo, mouku, kokos a cukr. Směs by měla být drobenkovitá.
  • Rozdělte crumble směs na ovocné vrstvy v miskách.
  • Pečte v předehřáté troubě na 180°C asi 15 minut, nebo dokud crumble nezezlátne. Dozdobte čerstvými jahodami, zakápněte medem a šťávou z limetky.
  • Podávejte teplé, ideálně s kopečkem šlehačky.