Ingredience na těsto
- 200 g mletých dětských piškotů
- 100 g moučkového cukru
- 2 lžíce kakaa
- 100 ml silné černé kávy (vychlazené)
Ingredience na náplň
- 120 g změklého másla
- 80 g moučkového cukru
- 70 g strouhaného kokosu
- 2 lžíce mléka
Postup přípravy
- V míse smíchej mleté piškoty, cukr a kakao. Přilij kávu a rum, zpracuj na vláčné, tvárné těsto.
- Těsto rozválej mezi dvěma fóliemi nebo pečicími papíry na obdélník (cca 0,5 cm silný).
- Na náplň vyšlehej máslo s cukrem do pěny, přidej kokos a mléko, dobře promíchej.
- Náplň rovnoměrně rozetři na těsto a pomocí fólie opatrně zaroluj.
- Hotovou roládu zabal do fólie a nech v lednici alespoň 4 hodiny (ideálně přes noc) ztuhnout.
- Krájej na plátky a podávej.