Pudinkový krém do ořechů

Ingredience

  • 250 g másla (změkčeného)
  • 150 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový pudinkový prášek (40 g)
  • 250 ml mléka

Postup přípravy

  • Pudinkový prášek rozmíchej v troše mléka, zbytek mléka přiveď k varu.
  • Do vroucího mléka nalij rozmíchaný pudink a uvař hustý pudink. Za stálého míchání nech úplně vychladnout (aby nevznikla „kůžička“, můžeš přikrýt potravinovou fólií přímo na povrchu).
  • Máslo vyšlehej s moučkovým cukrem do světlé, nadýchané pěny.
  • Postupně do máslové směsi po lžících zašlehávej vychladlý pudink, až vznikne jemný krém.
  • Krém dej do cukrářského sáčku a naplň připravené skořápky ořechů nebo jiné cukroví.